szukaj w serwisie

Gor帷e tematy

gor帷e tematy


wi璚ej o...

Modern Rocking

Agnieszka Chyli雟ka


  • No郾ik: CD
  • Data wydania: 2009-10-23
  • Premiera w Polsce: 2009-10-23
  • Wytw鏎nia: EMI Music Entertainment Poland
  • Dystrybutor: EMI Music Poland
  • Gatunki: RockPop
  • Ocena og鏊na:

    3.59 /5
    [202 g這s闚]

    Oce:


  • Skomentuj
  • WP
  • FB

Korzystanie z komentarzy FB oznacza akceptację regulaminu

REGULAMIN
Ocena: -1 [1]
~jadziaaa [2010-07-17 09:42]

super;;*
jeste Agnieszka super ;* teraz pokazujesz jaka jeste pi瘯na ...ta wielka przemiana bardzo ci zmieni豉 a twoja nowa p造ta MODERN ROCKING to co czego nikt nie pobije chyba 瞠 ty sama !!!

odpowiedz

Ocena: -1 [1]
~durunia [2009-12-31 17:38]

do p造ty modern rocking
nie obawiajcie si, parszywe grubasy!!!!

odpowiedz

Ocena: +1 [1]
~Bardziej [2009-12-16 09:05]

瘸l
mo積a to podsumowa jednym: zero artystycznej wiarygodno軼i. i tyle. osobowo嗆 a la reality show, kt鏎a pr鏏uje wm闚i s逝chaczom, 瞠 zmieni這 si jej 篡cie po dziecku, to i muzyka musia豉 si zmieni. przy drugim "郵ini帷ym si dziecku" dostaniemy zapewne "ko造sanki Agniesi". ratunku!

odpowiedz

Ocena: -1 [1]
~CZARNULA [2009-12-08 11:12]

DOBRA ROBOTA!!
AGA ZAJEBISTA ROBOTA!! TY I TWOJA MUZYKA DODAJE MI CODZIEN MOTYWACJI DO ZYCIA, ZAKOCHANA JESTEM I SLUCHAJAC CIEBIE ....ZYJE. POZDROWKA DLA EKIPY CHCIALABYM CIEBIE MOC KIEDYS POZANC W REALU BO CHLOPAKOW JUZ ZNAM... TAK TRZYMAJ! ZAWSZE JESTEM Z TOBA:)

odpowiedz

Ocena: -1 [1]
~Go嗆 [2009-12-01 17:01]

jest super!!!!!!!!
Agnieszka jeste zaje-fajna!!!!!!!

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~Malina [2009-11-26 14:20]

nie jest tak 幢e
Mysl,ze Chyli雟ka wybra豉 jednak dobra droge.Jest niewielu artyst闚 w Polsce ,kt鏎zy robi pop na poziomie,a musze przyznac,ze Modern Rocking ukazuje wlasnie taki "dobry",profesjonalny pop.Jednak co do tekstow nic sie nie zmienilo.Tak jak na "Winnej",tak i tu przypominaja wierszyki trzynastolatki.Chylinska powinna zainwestowac w teksciarza,bo muza naprawde dobra,ale przez durne teksty plyta do posluchania tylko raz. Pozdrawiam

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~podejrzliwa [2009-11-23 12:34]

rozne opinie?
i dzis nastapila powazna chwila..., bylam na stronie one step i korcila mnie ta plyta strasznie..., i kupilam..., obym nie pozalowala bo opinie widze sa rozne, a ja chylinska bardzo lubie, oby mi sie jej dobrze sluchalo...

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~aga [2009-11-09 09:52]

warto!
chocby plyta sie wam nie podobala, to nikt nie odmowi jej glosu! ma rewelacyjny i chocby dlatego warto posluchac tej plyty! ja wlasnie czekam na dostawe do domku, zamowilam po tym jak znalazlam ja w przekroju, kupilam ja smsem w one step. jak przeslucham to sie wypowiem, ale wydaje mi sie za warto byko ja kupic!

odpowiedz

pokaż 2 ukryte odpowiedzi

Ocena: 0 [0]
~pipo30 [2009-10-22 00:15]

Chyli雟ka
Co za straszna cha豉!!! Wstyd!!! Wszystko robione pod publik. Nie tego sie spodziewa豉m. Ceni豉m Chyli雟k, jako niezale積 artystk, a tu taki pasztet!

odpowiedz

pokaż 3 ukryte odpowiedzi

Ocena: 0 [0]
~sofo [2009-11-22 07:53]

dno
Zawsze by貫m ogromnym fanem Chyli雟kiej. To jaki ma g這s i jak 酥iewa豉 w O.N.A powala這 mnie na kolana. Natomiast to co teraz nagra豉 jest godne Dody, a nie Chyli雟kiej. Po tej p造cie przesta豉 dla mnie istnie. Dra積i mnie tak bardzo, 瞠 musz wy陰cza radio.

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~yahoo89 [2009-11-03 19:52]

najlepsza recenzja
ukaz豉 si w Tandecie: http://tandetta.wordpress.com/2009/10/31/agnieszka-chylinska-modern-rocking-2009/

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

Ocena: 0 [0]
~andy [2009-11-17 21:53]

Fa連z i hipokryzja
Ta pani si o鄉iesza. Je郵i kto nazywa Edyt Bartosiewicz "piz*", bo ta nagra豉 piosenk z Krawczykiem, je瞠li cz瘰to w wywiadach pogardliwie m闚i o wykonawcach tandetnego disco (i nie s to materia造 archiwalne, ale ju czas闚, gdy TVN pr鏏uje nam wm闚i, 瞠 Chyli雟ka jest 豉dna i kobieca), na鄉iewa si z uk豉d闚 choreograficznych jakich gwiazdeczek pop, po czym sam wydaje p造t disco, a na wideoklip[ie gibie si jak p... rezus, to staje si 瘸這sny.

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~Robert [2009-11-16 13:27]

Masakra
P造ta rzeczywi軼ie jest stukaniem od spodu DNA. Chyli雟ka pos逝chaj ostatniej p造ty Alanis Morissette... i wszystko zrozumiesz!!!! Co znaczy zmienia si ale trzyma poziom… delikatnie m闚i帷! Jestem pewien, 瞠 ju nied逝go b璠ziesz si tego „dzie豉” wstydzi豉. Pozdrawiam i ca逝ski

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~katka [2009-10-26 19:00]

minusik!
Plyta jest plytka i slaba. Bylam wielka fanka Chylinskiej za czasow o.n.a. i to bylo cos. Jako jej ex fanka cieszy mnie jej usmiech i radocha z aktualnego zycia, ale dla mnie jako fanki rocka ta muza jest nie do przyjecia. Popu tez slucham, ale takiego chlamu dawno nie slyszalam. Te bity sa tak daremne i staroswieckie, ze juz chyba gorzej byc nie moglo. Jedyne 2 piosenki, ktore zasluguja na uznanie to Plim Plam i Niebo i tyle. Szkoda!

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~Gosiula [2009-10-25 14:31]

Fantastyczny album!
Nowa p造ta A. Chyli雟kiej jest strza貫m w dziesi徠k! Nie mog przesta jej s逝cha. Piosenki bardzo rytmiczne , wpadaj w ucho. Brawo dla Agi.

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~Kati [2009-10-24 22:14]

...
Gdyby by豉 prawdziw fank Agi, to zosta豉 by z ni nawet je郵i spiewa ten przekl皻y pop...

odpowiedz