szukaj w serwisie

Gorące tematy

gorące tematy
banner
banner
banner
banner

Justin Bieber

fot. mat. prasowe

Justin Bieber

  • Ocena ogólna:

    3.5/5
    [1321 głosów]

    Oceń:


  • Liczba odwiedzin: 54997

    Ostatnio odwiedzany: 2019-12-12

  • Skomentuj
  • WP
  • FB

Korzystanie z komentarzy FB oznacza akceptację regulaminu

REGULAMIN
Ocena: 0 [0]
~gosc [2015-11-18 18:47]

Kocham go i ma super śpiewa i ma glos świetny i w ogóle świetnie wygląda slodziak lovki

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~szczęśliwa emerytka [2014-09-29 13:04]

delikatna i słodka muzyka sw33etT xD loffCIam go

odpowiedz

Ocena: 0 [0]
~a***i [2013-08-02 00:51]

tak przy okazji po po co wy tu piszecie np. " ~AGUŚKA KOCHAM JUSTINA .PRAGNĘ BY PRZYJECHAŁ DO POLSKI;CHRZANOWA ZWŁASZCZA TAM PROSZE PRZYJEDZ." czy " ~daniella I love you Maybe someday we'll be together" wy naprawde myslicie ze go to wogole obchodzi i ze on to czyta?

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

Ocena: 0 [0]
~ona [2013-08-19 19:55]

złodziej bieber

odpowiedz

Ocena: -5 [13]
~Karolina [2012-09-15 17:00]

Słodki Jezu , nie mogę czytać tych żałosnych komentarzy osób , hm dokładnie kolegi " metallici " , "cienia " i innych którzy wypowiadają się o temacie na który pojęcia zielonego nie mają. Generalnie nie wszystkie fanki Biebera są przesłodzonymi małolatami . Btw, jestem Belieberką, mam 17 lat, oprócz Biebera słucham rapu i po prostu nie mogę znieść tego jaką opinie o nas siejecie. Fakt, lepsze są swaggerki które słuchają tego metalowego mózgotrzepu żeby się przylansić albo pohipsteryzować ,propsy;)

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

Ocena: -5 [5]
~nikola kubiak [2013-01-31 20:55]

koham jastin biber bo wadne biseki i jest stoni

odpowiedz

Ocena: -4 [4]
~daniella [2013-01-27 14:35]

I love you Maybe someday we'll be together

odpowiedz

Ocena: -4 [14]
~Justin Bieber [2011-01-28 21:19]

I love my fan's

odpowiedz

Ocena: -3 [3]
~41239 [2013-01-13 16:31]

veronika kocha justina biebera

odpowiedz

Ocena: +3 [7]
~Morgernstern [2012-11-18 17:44]

Ta biografia to dobra komedia :). "Ale wystarczy raz go posłuchać, żeby przekonać się, że ten fenomenalnie śpiewający nastolatek wyprzedza o lata świetlne sztuczne gwiazdki w jego wieku." - przepraszam, a kim on niby jest? Śpiewakiem undergroundowym? Jest tą właśnie sztuczną gwiazdką. I nie śpiewa fenomenalnie, posłuchajcie chociażby Davida Sylviana albo Marka Sandmana. Do pięt im nie dorasta. „Wrzuciłem je na YouTube, żeby moja rodzina i przyjaciele mogli je obejrzeć” - mówi – „Ale okazało się, że również innym się podobają. - wyjątkowo inteligentny typek, sądził, że tylko rodzina i przyjaciele je obejrzą? Obcy ludzie też?! Tak, Justinie! "Na wypadek gdyby jego naturalny talent do śpiewania był niewystarczający, aby zrobić wrażenie, Braun wiedział również, że Bieber jest muzykiem-samoukiem, który gra na perkusji, gitarze, fortepianie i trąbce." - słusznie zrobił, bo jego quasi-talent jest rzeczywiście niewystarczający. "Usher po obejrzeniu Justina w internecie szybko zorientował się, że ma do czynienia z przyszłą supergwiazdą." - tragedia, co za ludzie żyją na tym świecie! Ci najlepsi natomiast nie zostaną zauważeni albo odejdą za wcześnie... "Jego pierwszy singiel „One Time”, wyprodukowany przez Tricky'ego, opowiada o młodzieńczej miłości – jednym z ulubionych tematów Justina." - no bo czego innego by się po nim spodziewać... "Na „Down To Earth” - produkcji duetu Midi-Mafia – Justin sięga po poważniejszy temat, jakim jest dorastanie. „Bigger” pokazuje dorastanie młodego piosenkarza, który motywuje rówieśników, aby dążyli do wyznaczonych sobie celów. „Chciałbym wpływać na ludzi w dobrym tego słowa znaczeniu” – mówi Justin - „Moje przesłanie brzmi: możesz zrobić wszystko, jeśli włożysz w to trochę rozumu." - taaak, to wyjątkowo poważny temat, jeszcze biorąc pod uwagę to, że występuje on w popowych piosenkach... "Wychowałem się w biedzie. Nie miałem tego, co inni. Myślę, że to uczyniło mnie silniejszym człowiekiem, wpłynęło na mój charakter." - pewnie, on doskonale wie co to bieda! W końcu nie urodził się w jakiejś tam Kanadzie, a w Ugandzie, gdzie stracił matkę i został przymusowo włączony do armii. "Obdarzony nieograniczonym talentem Justin Bieber ma szanse zagościć w świecie muzyki na wiele lat. „Myślę, ze starsze osoby mogą docenić moją muzykę, ponieważ wkładam w śpiew dużo serca i nie jest to banałâ€ - mówi. „Myślę, że będę stawał się coraz lepszym artystą, a moi fani będą dorastać razem ze mnąâ€." - i znowu mogę podać np. Johna Mondelli czy Franka Zappę - wartościowych, utalentowanych wokalistów. Nie, jestem pewna, że starsi tobą pogardzają, wkładasz w śpiew dużo elektroniki podtrzymującej twój zdechły wokal, a nie serca, ponadto twoja muzyka to zwykły popowy chłam. Nie sądzę, abyś był wśród znawców uważany za geniusza. Przykro mi. Tymczasem, drodzy fani, macie czas, aby się nawrócić na normalną muzykę. Polecam do tego Wikipedię i Last.fm! :*

odpowiedz

Ocena: -3 [9]
~aguśka [2012-11-09 20:35]

kocham justina. nie tylko za to ze jest tak cholernie przystojny ale za jego charakter oraz głos i ma chłopak to ćoś w sobie.buziaki dla justina.

odpowiedz

Ocena: -2 [8]
~AGUŚKA [2012-11-09 20:31]

KOCHAM JUSTINA .PRAGNĘ BY PRZYJECHAŁ DO POLSKI;CHRZANOWA ZWŁASZCZA TAM PROSZE PRZYJEDZ.

odpowiedz

Ocena: -19 [37]
~ [2010-11-23 17:46]

kocham go z całego serca i tęsknie za nim tak bardzo jak on kocham go to jest muj ukochany chłopak na całym świecie

odpowiedz

pokaż 3 ukryte odpowiedzi

Ocena: -4 [8]
~dominik [2012-08-15 11:50]

justin biber jest slodk i lekki jak piurko jeszcze jedno male pytanie czy justin biber odczytuje komentarze jak tak to powiem mojej kolerzance ktura jest teraz w stanach Ze ma pozdrowic go o demnie i od mojej kumpeli ktura kocha justina bibera

odpowiedz

pokaż 1 ukrytą odpowiedź

Ocena: -1 [1]
~isabela [2012-08-10 20:23]

Justin Bieber begios gatio de isabela sua fĂŁr

odpowiedz

Ocena: -3 [11]
~Cień [2012-06-13 18:21]

Wybaczcie, ale on jest żałosny. Chłopak powinien żyć jak każdy normalny człowiek, a tym czasem paru ludzi zorganizowało mu karierę, a on sam musiał jedynie trochę powyć do mikrofonu i wykonywać polecenia menadżerów. A nawet jeśli nie, to błyskawiczna kariera zniszczyła mu psychikę i mógłbym się załozyć że, teraz jest strasznym dupkiem. I jeszcze ta jego dramatyczna "historia" jaki on biedny nie był (żałosne). Ja też nie mam lekko i nie płaczę z tego powodu. Weźcie małolaty sobie posłuchajcie jakiegoś rapu, rocka czy metalu, zamiast tego g**na. Pozdro :D

odpowiedz

Ocena: +3 [13]
~Metallica [2012-06-02 13:55]

Fanki JB nie mają pojęcia o prawdziwej muzyce.

odpowiedz

Ocena: 0 [6]
~marta [2012-06-02 11:43]

czy dziewczyny z tego portalu i fanki były robione z koniem, psem, lub... poziom ich wypowiedzi, zachowania i fanatyzmu jest tak niesamowity jak odchyła ich IQ od 100 do zera ! szok, że są takie kretynki !

odpowiedz

Ocena: -11 [41]
~lala R <3 [2011-09-28 14:06]

Justin jest fajny i taki śliczny ! ;* <333 kocham !! ;p ;* a wy go krytykujecie i wyzywacie bo mu zazdrościcie ! sławy , kasy i dziewczyn które może mieć ! Każdy słucha tego czego chce więc jeśli wam się nie podoba jego muzyka to nie rozumiem po co go krytykujecie ! ja nie słucham np Gagi ale z tego powodu jej nie wyzywam ! dorośnijcie ! dzieciaki !

odpowiedz

pokaż 3 ukryte odpowiedzi

Ocena: 0 [14]
~kosa [2012-06-01 18:18]

"Piosenkarz" ? WTF ?! Nie rozśmieszajcie mnie.

odpowiedz